Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

το άσπρο κλουβί στο σχήμα της καρδιάς



Το Άσπρο Κλουβί στο Σχήμα της Καρδιάς λύνει σήμερα, από δω, τους κάβους του για το πρώτο ταξίδι. Ήδη από χθες πετάει πάνω σε μια Σαΐτα. Περιπλανηθείτε μαζί του χωρίς ναύλα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να φυσήξετε δυνατά να ξανοιχτεί στο πέλαγος. Και ποιος ξέρει μπορεί να ανακαλύψετε στις βαθιές θάλασσες της ψυχής σας, κάποιο απάνεμο λιμανάκι...


Το επίμονο βλέμμα ενός αγοριού αιχμαλωτίζει ένα πανέμορφο πουλάκι στο άσπρο κλουβί στο σχήμα της καρδιάς. Φροντίζει να μην του λείπει τίποτα. Όμως ο καιρός περνά και το πουλάκι λαχταρά τα ελεύθερα ταξίδια. Τότε το αγοράκι συνειδητοποιεί πως το άσπρο κλουβί στο σχήμα της καρδιάς δεν έχει πορτάκι κι έτσι δεν ξέρει πώς να το ελευθερώσει.

Αρχίζει και για τους δύο μια περιπλάνηση στον κόσμο των ανθρώπων και των ζώων αναζητώντας τη λύση. Περνάνε από δοκιμασίες και περιπέτειες που άλλοτε τους απογοητεύουν κι άλλοτε τους ενθαρρύνουν.

Είτε τα καταφέρουν είτε όχι τούτη η ιστοριούλα είναι η πορεία προς την ολοκλήρωση της αληθινής αγάπης, αυτής που πραγματικά σε απελευθερώνει σπάζοντας όλα τα δεσμά, της εξάρτησης, της ιδιοτέλειας, της λογικής, του εγωισμού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου